ΑΡΧΙΚΗ
Καλωσήρθατε στη Villa Maria στο Ποτό της Θάσου E-mail
Το Ξενοδοχείο

Το Ξενοδοχείο

Καλώς ήλθατε στη Θάσο το βορειότερο νησί του Αιγαίου και ένα από τα πιο πράσινα νησιά της Ελλάδος. Είναι το μοναδικό νησί που συνδυάζει τη θάλασσα με το πεύκο.

Η Villa Maria είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, βρίσκεται στο κέντρο του χωριού Ποτός 200μ. από τη παραλία. Με αφετηρία την Villa Maria μπορείτε να επισκεφθείτε πολλά ενδιαφέροντα σημεία της Θάσου.

Για να απολαύσετε το μπάνιο σας, επιλέξτε την παραλία του Αγ. Αντωνίου η οποία βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο. Εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε και να χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Όσο για τη διασκέδασή σας, υπάρχουν πολλές ταβέρνες και εστιατόρια όπου μπορείτε να απολαύσετε τις τοπικές γεύσεις της Θάσου. Με μόλις λίγα λεπτά περπάτημα θα βρεθείτε στην παραλία του Ποτού, που σφύζει από ζωή τη νύχτα. Διασκεδάστε σε ένα από τα μπαρ που βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου ή απολαύστε ζωντανή μουσική σε ένα από τα κέντρα διασκέδασης της περιοχής.

Εάν στόχος σας είναι να κάνετε τις διακοπές σας, σ' ένα ήσυχο περιβάλλον όπου η προσωπική επαφή είναι άμεση και ουσιαστική και όχι ένα νούμερο καλού ξενοδοχείου ,τότε είστε στο σωστό μέρος. Η οικογένειας μας θα χαρεί να σας φιλοξενήσει.

Καλωσήρθατε,
Οικογένεια Στυλιανού Κίτρινου
01-03-K-11-2K-00841-0-0